Maatwerk website bied kansen!

custom webdesign makenHeb je een website met een template en loop je tegen de beperkingen van deze template  of doet een module/ plug-in niet wat je wilt? Wil je meer uit je huidige website halen en nieuwe technieken integreren? Dan gaan wij graag samen werken aan jouw op maat gemaakte website.

Een eigenzinnig webdesign met koppelingen naar externe databases is in de meeste gevallen... Een kostbare zaak. Zeker als je na het live gaan meer aanpassingen wilt doorvoeren. Wij weten dat dit beter en makkelijker kan. Wij werken met één CMS waar wij naast maatwerk websites ook denken aan de beheersbaarheid voor de gebruiker. Zo hoef je als gebruiker geen nieuwe dingen te leren als je maatwerk onderdelen integreert, dat is wel zo fijn. Wil je ook je maatwerk website beheersbaar hebben?

Wacht niet langer en maak een afspraak!    

Ontwikkeltraject van een maatwerk website

  • Kennismaking. Zoals alles beginnen wij ook met een kennismaking, aftasten en ideeën uitwisselen. Wat wil je, waar gaan wij naartoe, voor wie wil je een maatwerk oplossing hebben en hoe gaan wij die klanten verleiden?
  • Maatwerk webdesign maken. Soms heb je al een maatwerk webdesign en soms nog niet, als deze er nog niet is maken wij een op maat gemaakt ontwerp en bespreken wij de mogelijkheden. Heb je al een op maat gemaakt ontwerp dan kijken wij hier samen nog een keer kritisch naar voordat wij echt gaan ontwikkelen.
  • Maatwerk website ontwikkelen. Wij gaan aan de slag, onze druïden en magiërs gaan aan de slag en komen met een op maat gemaakte oplossing. Wij zorgen dat de maatwerk oplossing van de nodige techniek en tekst is voorzien en zijn dan heel benieuwd wat je als klant ervan vindt.
  • Verwerken van feedback. Is de maatwerk website nog niet helemaal naar wens? Dan schaven wij deze bij zodat het product nog beter wordt.
  • 3, 2, 1… Lift-off. Altijd een spannend moment de lancering van de website, samen hebben wij hard gewerkt aan de website en wij gaan uitleggen hoe je als klant de website kan beheren.
  • Het zwarte gat? Absoluut niet, nu begint onze samenwerking met onderhoud, support en het doorvoeren van optimalisaties. Aan de hand van website statistieken (Google Analytics) kunnen wij specifieke optimalisaties doorvoeren en tests gaan opzetten om je website nog beter te maken.

Maatwerk uitdaging

Durf je de uitdaging aan om je maatwerk website met ons aan te pakken? Neem vrijblijvend contact op.

Sparren over jouw maatwerkproject   

5 sterren - gebaseerd op 11 beoordelingen
Hoorn 312c 2404HL Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Nederland
0031172240594