Webshop, je digitale etalage

Webshop online betalenJe etalage aan de digitale winkelstraat met bereik over de hele wereld. De jaarlijkse omzet van de webwinkels neemt ieder jaar sterk toe en je kan beter nu instappen als straks. Weet wel dat je webwinkel net als je gewone winkel tijd en energie kost. Voordat je begint met een webshop bespreken wij graag jouw gestelde doelen zodat wij direct kunnen inspelen met de verschillende middelen om je webshop tot een succes te maken.

Jij levert de productkennis, wij helpen met het automatiseren en je webshop

Webshop ontwikkeltraject

  • Mobielvriendelijke webshop. Zonder mobiele toegankelijkheid haken de bezoekers al snel af, wist je dat meer dan 60% van alle website bezoekers mobiele bezoekers zijn?
  • Goede vindbaarheid. Zorg dat je bedrijfsnaam een logische naam is die je producten omschrijft dit helpt absoluut mee in de betere vindbaarheid. Zonder  bezoekers verkoop je namelijk niets.
  • Fris en doelgericht design. Een webshop is pas een webshop als er conversies op plaats vinden. Zorg dat je design aanstuurt om conversies te behalen. Het is niet agressief om aan te sturen op conversies want jouw product lost de bezoeker zijn probleem op.
  • Snelle webshop; Zorg dat je webshop snel reageert, je bezoeker heeft binnen 2 tellen beoordeeld of hij verder gaat kijken op je webshop of niet. Is de webshop snel dan zal dit zeker  uitnodigen om meer pagina’s te bekijken.

Wil je weten wat wij voor je webshop kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op   

Mijn webshop is gemaakt... En nu?

Nadat je een hoop tijd en energie hebt gestoken in de webshop wordt het tijd om te gaan evalueren. Maar wat is nou een goed conversiepercentage en wat is een goed openingspercentage van de nieuwsbrieven. Hier helpen wij jou mee, met onze ervaring in webshops weten wij wat goed  en wat slecht is. Samen gaan wij de cijfers op regelmatige basis analyseren om nog meer conversies mogelijk te maken. Ongeacht de situatie helpen wij je als webshop-eigenaar met het managen van je webshop.

Samen jouw webshop analyseren? Laat het ons weten.

Sparren over jouw webshop   

5 sterren - gebaseerd op 11 beoordelingen
Hoorn 312c 2404HL Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Nederland
0031172240594