Website ontwikkelen

Website ontwikkelenMet een goed webdesign kan iedere web-ontwikkelaar een website ontwikkelen. Waarom kies je dan voor ENNL? Heel makkelijk! Wij maken de website ook echt zoals je hem wilt hebben zonder gebruik van modules en plug-ins. Deze stukjes voorgeprogrammeerde software die weliswaar functionaliteit met zich meebrengen legt je ook  beperkingen op en daar houden wij niet van. Wij creëren echte oplossingen en denken in mogelijkheden.

Beheersbare website ontwikkelen

Wij hebben gekozen voor een flexibel CMS waar de content centraal staat en niet het systeem. Content die flexibel inzetbaar is en kan worden hergebruikt op meerdere plaatsen door slim om te gaan met de inhoud. Het maximale bereiken met minimale inspanning staat bij ons hoog in het vaandel want wij weten dat je als ondernemer liever andere dingen doet dan de website beheren. Het moet daarom makkelijk en snel, wij kunnen dit als geen ander. Wil je ook je website beheersbaar hebben? Wacht niet langer en

Maak een afspraak!   

Website ontwikkeltraject

  • Kennismaking. Zoals alles beginnen wij ook met een kennismaking, aftasten en ideeën uitwisselen. Wat wil je waar gaan wij naartoe, voor wie wil je een website en hoe gaan wij die klanten verleiden?
  • Webdesign maken. Soms heb je al een webdesign en soms nog niet, als hij er nog niet is maken wij een aantal ontwerpen en bespreken wij de mogelijkheden. Heb je al een ontwerp dan kijken wij hier samen nog een keer kritisch naar voordat wij echt gaan ontwikkelen.
  • Website ontwikkelen. Wij gaan aan de slag, onze druïden en magiërs gaan aan de slag en komen met een werkende website. Wij zorgen dat de website van techniek en tekst is voorzien en zijn dan heel benieuwd wat je als klant ervan vindt.
  • Verwerken van feedback. Is de website nog niet helemaal naar wens? Dan schaven wij deze bij zodat het product nog beter wordt.
  • 3, 2, 1… Lift-off. Altijd een spannend moment de lancering van de website, samen hebben wij hard gewerkt aan de website en wij gaan uitleggen hoe je als klant de website kan beheren.
  • Het zwarte gat? Absoluut niet, nu begint onze samenwerking met onderhoud, support en het doorvoeren van optimalisaties. Aan de hand van website statistieken (Google Analytics) kunnen wij specifieke optimalisaties doorvoeren en tests gaan opzetten om je website nog beter te maken.

Ga de uitdaging aan om je website een nieuwe impuls te geven.

Neem vrijblijvend contact op   

5 sterren - gebaseerd op 11 beoordelingen
Hoorn 312c 2404HL Alphen aan den Rijn Zuid-Holland Nederland
0031172240594